Installatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het repareren, installeren, inbouwen en aanleggen van wasmachines, vaatwassers, koelkasten, drogers en andere huishoudelijke en audio apparatuur.

Voordelig

Voor onze voordelige tarieven en scherpe prijzen
bel: 06 3708 4100

Vakkundige installatie
Zoetermeerse witgoedservice heeft vakbekwame en ervaren installateurs

Zoetermeerse witgoedservice is specialist in het aansluiten van electronica, witgoed en overige huishoudelijke (inbouw) apparaten en bestaat sinds 1963. Service is één van de belangrijkste speerpunten en daarmee onderscheiden wij ons van de meeste bedrijven in onze branche.

Als geen ander beseffen wij hoe belangrijk het is dat u goed geïnformeerd wordt bij de reparatie en plaatsing van uw electronica en witgoedapparatuur. Goede informatie voorkomt teleurstellingen achteraf. Ons personeel is zeer ervaren, beschikt over veel productkennis en kan u precies vertellen wat voor u de beste oplossing is.

Wilt u een product vooraf bekijken of wenst u advies? Neem contact met ons op. U kunt bij ons tevens terecht voor advies, technische vragen en het installeren van (inbouw) keuken apparatuur, Zoetermeerse witgoedservice beschikt over een eigen service & technische dienst .